Vi har sentral godkjenning klasse 2 som søker og utførende samt klasse 3 i prosjektering innenfor våre arbeidsfelt.

Les mer

TO LEDIGE STILLINGER SOM INGENIØR/SIVILINGENIØR/MASTER SAMFERDSEL

Det søkes etter selvstendige medarbeidere med min. 3 års erfaring innen ett eller flere av følgende arbeidsområder:

  • Konstruksjon/detaljprosjektering av veger
  • Utarbeidelse av anbudsdokumenter
  • Prosjekt- og byggeledelse

Vi ønsker medarbeider som takler varierte arbeidsoppgaver i til tider høyt tempo. Det forutsettes at søker er serviceorientert, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt bred edb-erfaring, fortrinnsvis Autocad og Civil 3D. Svendsen & Co benytter Focus Vei som plattform for konstruksjon av samferdselsanlegg.

Ingeniørfirmaet Svendsen & Co AS kan tilby faglig utfordrende arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidsplass, fokus på personlig og faglig utvikling, 5 ukers ferie og gode lønnsbetingelser. Vi holder til i Surfellingen 2 og har fine kontorfasiliteter og rikelig med parkeringsplasser.

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg kan sendes .

Spørsmål om stillingene kan rettes til:
Stig Svendsen mob. 90 56 57 97 eller Jarle Torp mob. 95 80 85 90


Ingeniørfirmaet Svendsen Co AS har vokst forsiktig fra gründerne etablerte bedriften i 1995 og til 6 årsverk i dag. I tillegg samarbeider vi med flere andre aktører, slik at man reelt sett kan stille en stor prosjektadministrasjon til rådighet. Forretningsideen har helt siden starten vært å arbeide med miljørettet prosjektarbeid innen generell infrastruktur. Spesielt gjelder dette innenfor feltene veg, vann og avløp, og da med hovedvekt på feltutbygging og saneringsprosjekter. Arbeidsoppgavene omfatter alt fra skisseprosjekter via detaljprosjektering og byggeledelse til prosjektledelse.

Surfellingen 2, 1739 Borgenhaugen

Org.nr. 975 950 530 MVA

Tlf 69 97 30 00 - Fax 69 10 21 31

Epost:

Webdesign: JKWEB

Admin